Manuaalkasti remont

Manuaalkäigukasti remont ja hooldus tagavad sujuva käiguvahetuse ja sõidumugavuse igas sõiduolukorras.​

Kirjeldus

Manuaalkäigukasti töökindlus ja sujuv toimimine on oluline iga sõiduki jaoks. KP Autoremont pakub professionaalset ja põhjalikku manuaalkäigukasti diagnostikat, hooldust ja remonti, et tagada sujuv käiguvahetus ning sõidumugavus. Meie spetsialistid tuvastavad kõik käigukasti probleemid, alates väiksematest lekketest kuni kulunud hammasrataste ja sünkronisaatorite vahetuseni. Õigeaegne hooldus ja remont aitab vältida suuremaid kahjustusi ja tagab teie auto pikaajalise töökindluse.

Põhjalik käigukasti diagnostika

Meie spetsialistid kasutavad kaasaegseid diagnostikaseadmeid, et tuvastada kõik manuaalkäigukasti probleemid ja pakkuda kiireid lahendusi.

Sünkronisaatorite ja hammasrataste vahetus

Kulunud või kahjustatud sünkronisaatorid ja hammasrattad vahetatakse välja, et tagada sujuv ja tõrgeteta käiguvahetus.

Siduri ja sidurisüsteemi remont

Hooldame ja vahetame kulunud siduri ning sidurisüsteemi komponendid, et vältida libisemist ja parandada jõu ülekannet mootorist ratasteni.

Käigukastiõli vahetus ja lekkekontroll

Regulaarne käigukastiõli vahetus tagab käigukasti sujuva toimimise ja aitab vältida ülekuumenemist ning kulumist.

Müra ja vibratsiooni vähendamine

Tuvastame ja parandame kõik probleemid, mis põhjustavad manuaalkastist tulevat müra või vibratsiooni, tagades sõidumugavuse.

Hammasrataste ja laagrite hooldus

Kontrollime ja vajadusel vahetame kulunud hammasrattad ning laagrid, et vältida suuremaid kahjustusi ja pikendada käigukasti eluiga.

Käiguvahetuse reguleerimine

Reguleerime käigukangi ja selle mehhanismi, et tagada täpne ja mugav käiguvahetus igas sõiduolukorras.

Garantii töödele

Pakume kõigile käigukastiga seotud remonditöödele garantii, mis tagab rahulolu ja usaldusväärsuse.

KKK

Korduma kippuvad küsimused

avaliselt viitavad manuaalkäigukasti probleemidele raskendatud käiguvahetus, käiguvahetuse ajal tekkiv müra, käigukasti lekked või käikude välja hüppamine. Kui märkate mõnda neist sümptomitest, tuleks auto tuua diagnostikasse.

Käigukasti õli tuleks tavaliselt vahetada iga 50 000 kuni 100 000 km järel, sõltuvalt tootja soovitustest. Regulaarne õlivahetus aitab vähendada komponentide kulumist ja hoiab käigukasti töökorras.

Käigukasti õlileke võib põhjustada komponentide määrimise puudumise, mis omakorda viib kulumise ja ülekuumenemiseni. Kui õlilekkeid ei parandata õigeaegselt, võib see põhjustada tõsiseid ja kulukaid remonditöid.

Sidurisüsteemi probleemidele viitavad tavaliselt käiguvahetuse ajal tekkivad raskused, libisev sidur, siduripedaali ebatavaline käitumine või kummaline lõhn. Kui märkate neid märke, on oluline sidur kohe üle vaadata.

Manuaalkäigukasti remondi kestus sõltub probleemide ulatusest. Lihtsamad hooldustööd, nagu käigukastiõli vahetus, võivad kesta mõne tunni, kuid keerukamad remondid, näiteks sünkronisaatorite ja hammasrataste vahetus, võivad võtta kauem.

Jah, käigukasti müra võib viidata mitmetele probleemidele, näiteks kulunud hammasratastele, laagritele või õlitaseme puudumisele. Müra ignoreerimine võib viia suuremate probleemideni, seega tuleks müra ilmnemisel käigukast kiiresti kontrolli viia.