Autodiagnostika ja elektritööd​

Pakume elektritöid, et tuvastada ja lahendada elektrist tulenevaid vigu

Kirjeldus

Tänapäeva sõidukid on varustatud keeruliste elektrooniliste süsteemidega, mis juhivad kõike alates mootorist kuni kliimasüsteemini. Regulaarne diagnostika ja elektritööd aitavad ennetada probleeme ja tagada, et teie sõiduki elektroonika töötab tõrgeteta. KP Autoremondi kaasaegsed diagnostikaseadmed ja kogenud tehnikud suudavad tuvastada ja lahendada kõik teie auto elektroonilised probleemid, olgu selleks mootorihäired, valgustusprobleemid või aku probleemid.

Kaasaegne diagnostikaseadmete kasutamine

Meie kaasaegne diagnostikaseadmete süsteem suudab kiiresti ja täpselt tuvastada kõik elektrilised ja elektroonilised probleemid teie sõidukis.

Aku ja laadimissüsteemi kontroll

Teostame põhjaliku aku ja laadimissüsteemi kontrolli, et tagada teie sõiduki kindel ja usaldusväärne käivitamine igas olukorras.

Starteri ja generaatori remont ja vahetus

Pakume starterite ja generaatorite hooldust ja vahetust, et vältida sõiduki käivitamisel esinevaid probleeme.

Valgustussüsteemide kontroll ja hooldus

Kontrollime ja remondime kõik valgustussüsteemid, et tagada teie sõiduki nähtavus ja turvalisus teel.

Sõiduki andurite ja juhtimissüsteemide hooldus

Tuvastame ja lahendame kõik probleemid, mis on seotud mootorit ja muid süsteeme jälgivate andurite ning juhtimismoodulitega.

Armatuurlaua veakoodide lugemine ja nullimine

Lugege välja kõik veakoodid ja tuvastage nende põhjused ning vajadusel nullige need pärast probleemide lahendamist.

Elektrisüsteemi probleemide ennetamine

Regulaarne diagnostika aitab tuvastada väiksemaid elektrilisi probleeme enne, kui need muutuvad suuremateks ja kulukateks remonditöödeks.

KKK

Korduma kippuvad küsimused

Autodiagnostika võimaldab tuvastada elektroonilisi ja mehaanilisi probleeme teie sõidukis, lugedes auto arvutisüsteemi salvestatud veakoode. Regulaarne diagnostika aitab ennetada tõsiseid probleeme ja vähendab ootamatute remonditööde vajadust.

Autodiagnostikat on soovitatav teha vähemalt kord aastas või iga kord, kui armatuurlauale ilmub hoiatustuli või kui märkate sõiduki jõudluses muutusi. Samuti tuleks seda teha enne pikemaid sõite.

Veakoodi lugemine võimaldab tuvastada probleeme, mille on tuvastanud sõiduki juhtimissüsteemid, näiteks mootoris või elektrisüsteemis. Pärast probleemi lahendamist saab veakoodi nullida, et veenduda, et probleem on täielikult kõrvaldatud.

Lahendamata elektriprobleemid võivad halvendada sõiduki jõudlust, põhjustada täiendavaid rikkeid või isegi täielikku elektroonikasüsteemi riket. Näiteks võib aku laadimisprobleem põhjustada sõiduki seiskumise keset teed.

Tavalised märgid elektrisüsteemi probleemidest hõlmavad aeglast käivitumist, aku tühjenemist, tuhmusid tulesid, armatuurlaua hoiatustulesid ja probleeme kliimaseadme või raadio kasutamisel.

Enamik diagnostilisi protseduure võtab umbes 30–60 minutit, olenevalt sõiduki keerukusest ja sellest, millist probleemi lahendatakse. Pärast diagnostikat annab meie meeskond teile ülevaate leidudest ja soovitatud remonditöödest.