Rehvid ja veljed

Rehvide ja velgede hooldus on oluline teie auto ohutuse, sõidumugavuse ja kütusekulu vähendamise seisukohalt.​

Kirjeldus

Terved ja hästi hooldatud rehvid ning veljed on kriitilised ohutuks ja sujuvaks sõiduks. KP Autoremont pakub kõikehõlmavaid rehvide ja velgede teenuseid, alates hooajalisest rehvide vahetusest kuni velgede tasakaalustamise ja taastamiseni. Regulaarne rehvide kontroll tagab parema juhitavuse, kütusesäästu ja pikema rehvide eluea. Meie meeskond hoolitseb selle eest, et teie auto rehvid ja veljed oleksid alati parimas seisukorras, pakkudes turvalist ja mugavat sõitu.

Hooajaline rehvide vahetus

Pakume kiiret ja professionaalset hooajalist rehvide vahetust, et tagada maksimaalne ohutus ja jõudlus erinevates sõiduoludes.

Rehvide tasakaalustamine

Tagame rehvide õige tasakaalustamise, et vähendada vibratsiooni ja pikendada rehvide eluiga, parandades samal ajal sõidumugavust.

Rehvide kulumise ja rõhu kontroll

Kontrollime teie rehvide seisukorda ja õiget rõhku, et vältida enneaegset kulumist ja parandada kütusekulu.

Uute rehvide ja velgede müük

Vajadusel pakume laia valikut uusi kvaliteetseid rehve ja velgi, et vastata teie sõiduki nõudmistele ja sõiduharjumustele.

Rehvide rotatsioon ja vahetus

Rehvide rotatsioon ehk vaheldumisi nende asukoha muutmine aitab ühtlustada rehvide kulumist ja pikendada nende kasutusiga.

Rattapoltide ja mutrite kontroll

Hooldus sisaldab ka rattapoltide ja mutrite kontrolli ning vajadusel pingutamist, et tagada ohutu ja stabiilne sõit.

KKK

Korduma kippuvad küsimused

Rehvide vahetuse sagedus sõltub nende kulumisest ja kasutusoludest. Hooajaliselt tuleks rehve vahetada vähemalt kaks korda aastas – suverehvidele üleminek kevadel ja talverehvidele üleminek sügisel. Lisaks tuleks rehve vahetada, kui mustri sügavus on alla 3 mm.

Tasakaalustamata rehvid võivad põhjustada vibratsiooni, mis mõjutab juhitavust ja põhjustab ebaühtlast rehvide kulumist. Tasakaalustamine tagab sujuva ja ohutu sõidu ning pikendab rehvide eluiga.

Kui tunnete sõidu ajal vibratsiooni või näete, et veljed on deformeerunud (näiteks löökaukude tõttu), võivad need vajada sirgestamist. Sirgestamata veljed võivad halvendada sõidumugavust ja kiirendada rehvide kulumist.

Rehve tuleks tasakaalustada igal vahetusel (hooajaline vahetus) või siis, kui tunnete sõidu ajal vibratsiooni. Tasakaalustamine on oluline iga kord, kui rehve vahetatakse või kui tunnete ebatasasusi sõidumugavuses.

Rehvide rotatsioon tähendab rehvide asukohtade vahetust (näiteks esirehvid tagaratastele), et ühtlustada kulumist. Rehvide vahetus aga tähendab vanade rehvide asendamist uutega.