Piduri ja sildade tööd​

Meie põhjalikud teenused hõlmavad kõike alates pidurite hooldusest kuni sildade ja veermiku kontrollini​

Kirjeldus

Pidurisüsteem ja auto veermik ehk sillad on kriitilised sõiduki ohutuse ja sõidumugavuse tagamiseks. KP Autoremondis teostame põhjaliku kontrolli ja hoolduse piduritele ning veermikule, et teie sõiduk püsiks ohutu ja töökindel. Hooldame kõik pidurisüsteemi komponendid – piduriklotsid, -kettad ja -vedelikud – ning kontrollime sillad ja veermiku, sealhulgas amortisaatorid, vedrustuse ja rattad. Regulaarne pidurite ja veermiku hooldus aitab vältida suuremaid ja kulukamaid remonditöid.

Pidurite ja sildade põhjalik kontroll

Teostame põhjaliku pidurite ja veermiku ülevaatuse, et tagada maksimaalne turvalisus ja sõidumugavus.

Piduriklotside ja -kettade vahetus

Kontrollime piduriklotse ja -kettaid ning vajadusel vahetame need, et pidurisüsteem töötaks efektiivselt ja turvaliselt.

Pidurivedeliku vahetus ja süsteemi lekkekontroll

Pidurivedeliku kvaliteet ja tase on üliolulised pidurisüsteemi töökindluseks. Meie spetsialistid vahetavad pidurivedeliku ja kontrollivad süsteemi lekete suhtes.

Amortisaatorite ja vedrustuse hooldus

Kontrollime ja hooldame amortisaatorid ja vedrustuse, et tagada sujuv sõit ja vähendada veermiku kulumist.

Sillastend ja rataste joondamine

Teeme sillastendi ja rataste joondamise, et parandada sõiduki juhitavust ning pikendada rehvide eluiga.

Veermiku komponentide vahetus

Vahetame kulunud veermiku osad, sealhulgas õõtshoovad, stabilisaatorivardad ja rooliosad, et vältida vibratsiooni ja sõidu ebastabiilsust.

Roolisüsteemi kontroll ja hooldus

Kontrollime roolisüsteemi osasid ja vajadusel reguleerime või vahetame need, et tagada sujuv ja täpne juhitavus.

Turvalisuse ja töökindluse tagamine

Kõik meie piduri ja sildade tööd on suunatud teie sõiduki turvalisuse tagamisele ning komponentide pika eluea säilitamisele.

KKK

Korduma kippuvad küsimused

Kui märkate pidurdamisel kriginat, piduri pedaali vibratsiooni või pidurite aeglasemat reageerimist, on need märgid, et pidurid vajavad hooldust või remonti.

Pidurivedelikku tuleks kontrollida vähemalt kord aastas või iga 40 000 km järel. Kui vedelik on määrdunud või tase on madal, tuleks see vahetada.

Sillastend ehk rataste joondamine tagab, et kõik rattad on õige nurga all ja ühtlase surve all. See parandab auto juhitavust ja aitab vältida rehvide ebaühtlast kulumist.

Veermiku hooldus aitab vältida liigeste, amortisaatorite ja teiste osade enneaegset kulumist. See parandab sõidumugavust ja sõiduki stabiilsust, ennetades võimalikke suuri remondikulusid tulevikus.

Vibratsioon võib viidata kulunud amortisaatoritele, tasakaalustamata ratastele või kulunud veermikuosadele. Tooge auto kontrolli, et tuvastada probleem ja vältida edasisi kahjustusi.