Mootori remont ja hooldus

Pakume professionaalset diagnostikat, regulaarset hooldust ja põhjalikku remont

Kirjeldus

Mootori regulaarne hooldus ja remont on üliolulised, et tagada sõiduki pikaajaline töökindlus ja vältida suuremaid probleeme tulevikus.
KP Autoremondi kogenud spetsialistid pakuvad põhjalikku mootori hooldust ja remonditeenust, et teie sõiduk töötaks sujuvalt ning usaldusväärselt igas olukorras. Olenemata mootori probleemidest – olgu selleks õlilekked, jõudluse vähenemine või müra – meie mehaanikud suudavad tuvastada ja parandada kõik vead kiiresti ja efektiivselt.

Täielik mootori diagnostika

Meie kaasaegsed diagnostikaseadmed suudavad kiiresti tuvastada kõik mootori probleemid, olgu tegemist väikese jõudluse vähenemise või tõsise veaga.

Mootori tihendite ja rihmade vahetus

Kulumise või lekke korral vahetame välja kõik vajaliku – tihendid, rihmad ja muud olulised osad, mis võivad mõjutada mootori jõudlust ja ohutust.

Õlivahetus ja filtri vahetus

Mootori töökindluse ja pika eluea tagamiseks teostame regulaarset õlivahetust ning vahetame välja kõik vajalikud filtrid.

Mootori jahutussüsteemi hooldus

Veendume, et mootori jahutussüsteem töötab optimaalselt, vältides ülekuumenemist ja tagades mootori pikaealisuse.

Süüteküünalde vahetus ja süütesüsteemi kontroll

Süüteküünalde ja süütesüsteemi õige töö on mootori tõrgeteta töö aluseks. Vahetame ja reguleerime kõik vajalikud komponendid.

Mootori müra ja vibratsiooni vähendamine

Kui märkate mootori müra või vibratsiooni suurenemist, suudame tuvastada ja kõrvaldada probleemi, mis põhjustab ebamugavust või ohutusriskide suurenemist.

Turbolaaduri hooldus ja remont

Kui teie sõidukil on turbolaadur, pakume spetsiaalset hooldust ja remonditeenust, et tagada mootori jõudluse maksimaalne ärakasutamine.

Mootori osade puhastamine ja taastamine

Pakume mootori osade süvapuhastust ja taastamist, et suurendada nende tööiga ja tagada paremad kütusekulu näitajad.

KKK

Korduma kippuvad küsimused

Mootori õli tuleks vahetada iga 10 000 kuni 15 000 km järel või vastavalt tootja soovitusele. Üldiselt on soovitatav Eesti oludes vahetada õli pigem varem, kui hiljem

Mootori ülekuumenemine võib olla tingitud lekkivatest tihenditest, jahutusvedeliku puudumisest või veepumba rikkena.

Kui mootori hoiatuslamp süttib, on oluline kohe tegutseda. Võimalik, et probleem on väike, nagu anduri tõrge, kuid see võib viidata ka tõsisemale probleemile, nagu mootorisisesed rikked. Tooge auto kohe kontrolli.

Mootori müra võib viidata erinevatele probleemidele, alates rihmade kulumisest kuni sisepõlemisvigadeni. Pöörduge kohe spetsialisti poole.

Jah, regulaarselt hooldamata mootor võib kogeda tõsisemaid probleeme, nagu kulunud osade rikkeid, õlilekkeid, ülekuumenemist või isegi mootori täielikku seiskumist, mis võib viia kallimate remonditöödeni.

Mõned tavalised märgid, et auto vajab mootori hooldust, on mootori jõudluse langus, ebatavalised helid, mootori ülekuumenemine, suurenenud kütusekulu ja hoiatusmärguanded armatuurlaual.